Chateau Bar Consult

Fra Viteboka
Hopp til navigering Hopp til søk

Chateau Bar Consult er en liten bedrift som opperer som totalleverandør av barløsninger. Chateau Bar Consult har sitt hovedvirke på Chateau Neuf, og er en undergruppe i Chateau Kultur. Chateau Bar Consult bygger, vedlikeholder, kurser og drifter barer. Chateau Bar Consult er stiftet og drives av Thorstein Sjursen og Kim Kristensen.


Glassbaren:2017

Våren 2017 vant Chateau Bar Consult arkitektkonkuransen utstedt av Slottsutvalget i utforming av en ny bar i første etasje. Premissene som lå til grunn var at man skulle levere en tidsriktig bar, som var brukervennlig og kunne virke innbydende for Oslos studenter. Utkastet Chateau Bar Consult leverte omfattet i utgangspunktet kun lokalet glassbaren, slik som vi kjente den inntil våren 2017. Etter omfattende diskusjoner omkring konseptet DillDall måtte utkastet tilbake til tegnebordet, og ny bar tenges, ettersom at Dilldal skulle legges ned.

Sommeren 2017 gyver håndverkere tilknyttet Chateau Bar Consult løs på Glassbaren og river hele lokalet iløpet av en helg, mens oppusingsarbeidet tar nesten halvannen måned. Ifra ideskissene til Chateau Bar Consult kommer det frem at man ønsket å skape en arbeidssone tilrettelagt urbane studenter som ville arbeide i moderne områder, sosiale soner hvor større grupper kan sitte og mindre sittegrupper hvor studentene kan møtes i mindre lag. Resultatet har vært å oppleve i 1.etasje på Chateau Neuf.

Chateau Bar Consult må på ingen som helst måte forveksles med IG Bar Consult.