Epilog

Fra Viteboka
Hopp til navigering Hopp til søk

GalleriNeuf er stolte av å kunne presentere åpningen av utstillingen EPILOG. Utstillingen består av verk av hÅkon gÅre, Kristoffer Fløtnes Kråkstad og Kim Sletbach Groustra.

Verkene sirkler seg rundt minner, det som binder oss sammen. Vi frykter, vi går, vi mistes for hverandre; etter at det fysiske øyeblikket er over er det restene, minnene, det som blir igjen etterpå, som blir den siste bekreftelsen på den intimiteten som en gang var.

EPILOG omhandler frykten som gjennomsyrer det stadige, gjentagende øyeblikket som tiden utgjør, og hvordan minnene, øyeblikkets endelige rest, blir den røde tråden som binder oss sammen på tross av tid og rom, på tross av vår begrensede fysiske tilstedeværelse. Verkene veksler mellom forskjellige stadier ved denne prosessen. Før selve øyeblikket inntreffer. Eller etterpå, som den som blir igjen. Eller som den som befinner seg et annet sted, i drømmen.

Utstillingsåpning tirsdag 27.11 kl.19.00. Åpent onsdag og torsdag 16.00-20.00 og fredag og lørdag 15.00-18.00. Utstillingen står til og med lørdag 8.desember.