Sporingskategorier

Denne siden lister sporingskategorier som befolkes automatisk av MediaWiki-programvaren. Navnene deres kan endres ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Inklusjonskriterium for kategorien
Sider med brutte fillenkerbroken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider med duplikatargumenter i malkallduplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikatparametre, som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider hvor ekspansjonsdybden er overskredetexpansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjonerexpensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Skjulte kategorierhidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__ i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Indekserte siderindex-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Sider hvor antallet noder er overskredetnode-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Ikke-indekserte sidernoindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med ikke-numeriske argumenter til formatnumnonnumeric-formatnumSiden inneholder ikke-numeriske argumenter til parserfunksjonen formatnum.
Sider med utelatte malparameterepost-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneholder for store malerpost-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Sider med ignorerte visningstitlerrestricted-displaytitle-ignoredDenne sidens {{DISPLAYTITLE}} er ignorert fordi den ikke tilsvarer sidens faktiske tittel.
Sider som bruker = som maltemplate-equals-categorySiden inneholder {{=}}, men på denne wikien utvides ikke dette til =. Denne bruken er foreldet; en fremtidig versjon av MediaWiki vil implementere {{=}} som en parserfunksjon.
Sider med malsløyfertemplate-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Sider hvor dybdegrensen for unstrip er nåddunstrip-depth-categorySiden overskrider dybdegrensen for unstrip.
Sider hvor størrelsesgrensen for unstrip er nåddunstrip-size-categorySiden overskrider størrelsesgrensen for unstrip.
Sider med skriptfeilscribunto-common-error-categoryEn feil oppsto under prosessering av moduler som inkluderes på siden.
Scribunto-moduler med feilscribunto-module-with-errors-categoryModulen inneholder en feil
Sider med feil i referansercite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategorien har feil i bruk av referansetagger