Universitas

Fra Viteboka
Hopp til navigering Hopp til søk

Universitas er Oslo-studentenes egen avis, med kultur-, reportasje-, anmeldelse-, omverden-, nyhet-, og debattredaksjon.

Redaksjonen kan nås gjennom et eget kontaktskjema, men erfaring sier at både flaks og timing avgjør om henvendelser får noen respons. Ikke vær redd for å mase, og vær ute i god tid. Det beste er å kontakte en av mellomredaktørene direkte, eller snakke med noen du kjenner i Tassen. Det sikreste er å bruke telefon for å få tak i dem!

Universitas får støtta si basert på å dekke studentaktivitet, og vil veldig gjerne skrive om det som skjer på Studentersamfundet, men HUSK: de har en annen innfallsvinkel enn deg. Det er mer spennende journalistikk å skrive om hvilken stor flopp konserten din var, enn å vedgå at «joda, den var helt ok». De tar jobben sin som studentenes «fjerde statsmakt» (delvis) seriøst, og ved siden av å formidle studentkultur, er det også deres oppgave å ta opp kritikkverdige forhold som overdreven pengebruk og mangel på gjennomsiktighet – også på Studentersamfundet. Dog, hvis du eller foreninga di har produsert noe som er relevant og som de anser som innenfor sitt interessefelt, skriver de gjerne om det, og husk at de når ut til MANGE fler enn du trolig får nådd med det smale PR-budsjettet ditt.