Avlyse et arrangement

Fra Viteboka

Av og til skjer noe uventet, og det planlagte arrangementet må avlyses. Det aller viktigste du gjør er å være tydelig, for å unngå forvirring. Besøkende skal kunne søke frem arrangementet og lett skjønne at det er avlyst. Slett derfor ingenting! Gjør heller som dette:

Nettside

Rediger arrangementet på nettsiden. Legg til «AVLYST: » til overskriften, slik at den for eksempel ser slik ut: "AVLYST: Tirsdagsquiz". Legg også til en kort tekst om at arrangementet er avlyst, ovenfor den originale teksten. Lag denne teksten i kursiv. Ikke røp for mye, interne problemer er våre egne. Hvis du ikke kan redigere, kan du ta kontakt med Medieavdelingen.

Facebook

Rediger eventet på facebook. Legg til «AVLYST: » til overskriften, slik at den for eksempel ser slik ut: "AVLYST: Tirsdagsquiz". Legg også til en kort tekst om at arrangementet er avlyst, ovenfor den originale teksten. Ikke røp for mye, interne problemer er våre egne. Husk: IKKE trykk "avlys" på Facebook. Da slettet hele arrangementet for evig og alltid.

Plakater

Print tynne strimer med «Avlyst» (A4 + saks) og heng disse på plakatene. Dersom flere plakater henger i umiddelbar nærhet av hverandre, kan de fleste tas ned.

Ettersom dette er veldig omfattende, kan omfanget begrenses. Det anbefales å gjøre dette med alle plakatene som henger på Chateau Neuf, spesielt for større arrangementer.