Mathias Morsund

Fra Viteboka
Mathias Morsund
Mathias Morsund
Mathias Jackson gjør en hee hee
Født14. september 2001 (22 år)
Leder av UiO Gaming
2022 - nå
ForgjengerSivert Arntzen

Mathias Morsund er leder i UiO Gaming, og der ryktes at han har tatt vervet så seriøst at han har flyttet inn på kontoret deres. Når han ikke gjør foreningsarbeid er han å finne under sitt alterego Mathias Jackson.

Hans avhengighet til spillet Monster Hunter kan sammenliknes med en rusmisbruker, men han er også å finne i ranked overwatch. Nivået han er på i overwatch er annerkjente oggså. Han har som resultat av sine presentasjoner skaffet seg en trenerjobb for Driv IL sitt overwatch lag.

Det er også verdt å bermerke at selv om Mathias ser ut til å bo på foreningsrommet klarer han som oftest bare å finne veien opp til kjøkkenet for å hente seg bestikk, kopper og tallerkner, men ikke å finne veien tilbake når han er ferdig med disse, mye til hans foreningfrenders frustrasjon.

Moder Tiril Velle.png

Å bruke hele dagen tar på og foreningerhelter trenger føde for å overleve lange dager fylt med monster hunter og heftige diskusjoner med Sebastian Johansen. Som den kreative personen han er har han gang på gang overrasket sine foreningsfeller med et unikt utvalg av kullinariske retter, hvor oppskriftene er å finne i Mathias sin oppskriftsbok