UiO Gaming

Fra Viteboka
Hopp til navigering Hopp til søk
UiO Gaming
UiO Gaming
RolleSamfundsforening
Grunnlagt11. September 2020
LederMathias Morsund
Kontakt
Kontor311
E-poststyret@uiogaming.no
Nettsteduiogaming.no

UiO Gaming er en forening for de som liker å drive med alt som har med gaming å gjøre. De organiserer blant annet ukentlige brettspillkvelder i BokCafeen.

Da foreningen var nyopprettet fikk de et alt for lite kontor i 3.etg. Etter mye lobbing (fra blant annet Olav Rørstad) overtok de et mye større kontor fra medieavdelingen.

Foreningen er aktive deltakere i de ukentlige musikkbingoene på huset og er også ofte tilstede på karaokekvelder og Stry.

UiO Gaming i lidelse på sitt tidligere foreningskontor
UiO Gaming i lidelse på sitt tidligere foreningskontor

Arrangementer

Hyttetur

UiO Gaming arrangerer hver sommer en hyttetur der store mengder alkohol konsumeres. Disse hytteturene er kilden til mye internhumor og sitater. Blant annet ble Discordkanalen "#uio-gullkorn" født på deres første hyttetur, og er et arkiv for morsomme sitater fra hytteturene og andre begivenheter.

SlottsLAN

Foreningen arrangerer hver høst et LAN på huset i Klubbscenen. Der spilles det dataspill og drikkes databrus. En fast tradisjon på dette LANet er å se en film i filmserien Shrek. I typisk gamerstil sees ikke denne filmen gjennom tradisjonelle medier, men heller gjennom en sang i VR-spillet BeatSaber.

Bemerkelser