Stengt hus

Fra Viteboka
Hopp til: navigasjon, søk

I ferier, på enkelte røde dager og midt på natta er huset stengt. Det betyr ikke at det er umulig å komme seg inn på huset, men forholdene er litt annerledes.

Aktive kan ferdes i tårntrappa

Døra på siden av tårnet er mulig å åpne for alle som har adgangskort og kode. Dette gjør det mulig å gå opp Tårntrappa til kontorene i 3. etasje og 4. etasje. Dette gjør den ypperlig for hjemkomst fra nachspiel.

Det er ingen slottsmester på jobb

Så ikke finn på noe bøll. Slottsmestere har blant annet ansvar for brannsikkerhet, så brygging og andre aktiviteter som kan medbringe brannfare eller sette i gang brannalarmen kan ikke foretas.

Husk at UiO blåser i personvernet ditt

UiO har tilgang til og lagrer all informasjon fra kortleserne på huset, så om du bestemmer deg for å gå på oppdagelsesferd til områder hvor du ikke skal oppholde deg mens huset er stengt, er det den enkleste sak i verden for UiO å finne ut hvem som har vært ute på tur.

UiO vakter

Når slottsmester går av jobb er det UiOs vaktsentral som har ansvar for byggningen, det vil si at de iløpet av natten er flere ganger inne og går gjennom hele byggningen.

Se også