Baransvarlig

Fra Viteboka

Norsk

Denne siden handler om de frivillige Baransvarlige på Chateau Neuf som er organisert under Tappetårnet

Oversikt

Baransvarlig er ansvarlig for å åpne og stenge baren, sørge for at alle som jobber med han/henne gjør det de skal, instruere nye frivillige i hvordan man driver baren og passe på kasseapparatet.

For å være en baransvarlig, må du jobbe minst 3 skift og delta på 2 kurs.

Ansvarsområder

Ta vare på de frivillige

Det er den baransvarliges ansvar at de frivillige har det hyggelig på jobb. Det vil si at baransvarlig skal sørge for god stemning og backe opp funksjonærene hvis det skulle oppstå konflikter mellom funksjonærene og kunder, for eksempel gjeldende skjenkenekt.

Overholde skjenkeloven

Baransvarlig er ansvarlig for å følge opp de lover og regler som gjelder skjenking og servering av alkohol. Det er viktig at Baransvarlig er godt kjent med reglene for å kunne lære dem videre og etterse overfor funksjonærene. Det er baransvarlig i CN AS og Slottsmester som representerer skjenkebevilgningen på Chateau Neuf.

Det er lurt å sette seg inn i brannrutinene

Overholde brannforskrifter

Baren har vesentlige ansvar gjeldene en evakuering. I en evakuering skal baransvarlig og funksjonærene evakuere gjester.

Ha oversikt over lokalet

Det er viktig å ha oversikt i lokalet, dette for å sikre en god flytt i barens drift, sikkerhet og en overholdelse og skjenkeloven.

Ha oversikt over logistikken

Medlemskap

Alle medlemmer av Det Norske Studentersamfund skal ha medlemspriser når de viser frem medlemskap som er oppdatert for året. Aktive kan dessuten få aktiv-goder (billigere Carslberg).

Medlemmer av Samfundet i Trondhjem, Kvarteret i Bergen og samfunnene i Ås og Kristiansand skal få medlemspriser i baren, sjøl om de ikke har medlemskap i DNS.

English

This page is about the volunteer Head-Bartenders in Chateau Neuf, who are organized under Tappetårnet

Overview

The head bartender is responsible for opening and closing the bar, making sure that everyone working with him/her is doing what they should, instructing them in the ways of the bar if there is a new bartender and balancing up the cash register. To be a head bartender you will have to work a minimum of 3 shifts and attend 2 courses.