Eirik Braathen

Fra Viteboka
(Omdirigert fra Bruker:Eirikjb)
Hopp til navigering Hopp til søk
Eirik Juul Braathen
Eirik Juul Braathen
Mann på personløfter i solnedgang
Født1. februar 1989 (33 år)
Leder av Kulturutvalget
?
Kulturminister i Interngruppa
2017
Kurs
Personløfter klasse A+B
SMK


Eirik er en ung entrepenør med lang fartstid på huset. Per 2018 driver han både Eiriks gølvesørvice og Braathen catering, og leter også etter investorer til sitt nyoppstartede julepyntfirma O Juul med din glede. Det ryktes at Eirik i sin ungdom grunnla flyselskapet Braathens. Eirik er den eneste kjente personen som tygger tyggis og drikker pils samtidig. Men kanskje det viktigste du kan vite om han er uansett at han har bursdag 1. februar.

Eirik besatt den ærefulle tittelen SMK.

Andre, mindre viktige ting å vite om Eirik: Han er tidligere leder av Kulturutvalget, en erfaring han senere tok med seg inn i rollen som kulturminister i interngruppa. I 2017 ble han Slottsmester. Eirik er også en del av vaktene og satt i styret i KSHB.

Hva var vel livet uten Linn?

Da Linn sluttet som daglig leder høsten 2021 etterlot hun et tomrom i Eiriks hjerte. Dette tomrommet skulle vise seg å bli så uutholdelig at det skulle ta så lite som seks måneder før Eirik igjen hadde Linn som sjef og fratrådte stillingen sin som SMK. Nå gjør han utelukkende de oppgavene han hata som slottsmester, da han fungerer som en ekspeditør i en bokhandel som ikke skal tjene penger, hvis klientell er utelukkende over 50, og jobber 9-16. Han sier selv han elsker det nye livet sitt, men det er uvisst om dette faktisk er sant eller om man er vinte til et klassisk tilfelle av Stockholmssyndromet.


Selv om Eirik ikke lenger bærer den ærefulle tittelen SMK har han sverget til Hans Majestet Grisen å ikke forsvinne helt fra husets fire vegger, og har allerede flere store prosjekter på gang.