UiO Gaming internhumor

Fra Viteboka

UiO Gaming er en forening med mye lore, referanser og internhumor. Denne siden skal hjelpe deg navigere disse.

UiO Gaming & E-sport / UiO Gaming Dataspel

Ved foreningens første generalforsamling, i et forsøk på tiltrekke seg medlemmer og rette mer fokus på e-sport foreslo daværende leder Sivert Arntzen å bytte foreningens navn fra UiO Gaming til UiO Gaming & E-sport. Dette ble møtt med sterk motstand og fikk memestatus. Å foreslå et nytt navn til foreningen har nå blitt en fast tradisjon ved hver generalforsamlingen. Blant disse: UiO Dataspel

Sagaen om PC på gulvet vs. bordet

Da de hadde endelig hadde fått sine første gaming-PC'er, ble det het diskusjon innad i styret om PC'ene skulle stå på gulvet eller på bordet bak skjermene. Stor splittelse i styret ble skapt og etter mye dramatikk kom team bord seirende ut.

Sofaen

På grunn av ny innredning av det første UiO Gaming rommet ble foreningen nødt til å lagre den første sofaen ett annet sted. Foreningen fikk tillatelse til å lagre sofaen på Konsertforeningen Betong sitt kontor. Konsertforeningen har fortsatt denne sofaen på rommet deres og nekter å gi den tilbake, selv ett år senere. Gud vet hva slags ulumskheter som har blitt begått på sofaen siden.

Sivert Arntzen diktatur

Tidligere leder Sivert Arntzen har blitt beskyldt for å ha et diktatorisk lederskap i foreningen. Anklagene er mange, men en av de som trekkes frem er uformelle styremøter midt på natta samt "nekte" å gi fra seg eierskapet av Discordserveren til en felles konto eid av styret.

UiO Gamings evige ferd mot ny grafisk profil

Det kom tidlig et ønske om å kjøpe rollup til stands. Som fattig forening var det å investere i dette en stor kostnad og det kom et ønske om å utbrede en ny grafisk profil før dette ble gjort. Det viste seg å være et veldig langvarig prosjekt som til i skrivende stund (november 2022) ikke har skjedd.

Som del av denne ferden var et av forslagene å bruke UiO sin logo, men hvor harpen var byttet ut med et gamingtastatur samt teksten rundt. Som de flinke og ordentlige menneskene i styret den gang var spurte de UiO om lov først, noe som viste seg å være et uklokt valg. Det kom streng beskjed om at logoen ikke skulle tukles med og ideen måtte skrotes.

I går Magnus

I går Magnus. (Noen vil påstå dette ikke er direkte foreningsrelatert)

Stampen

På UiO Gamings første hyttetur skjedde det noe spicy i stampen. Vet jeg hva det var? Nei. Kommer det med likevel? Ja

Eid burger

En sticker på snapchat som var kjempemorsom av en eller annen grunn. Trolig på grunn av at alkohol var involvert. 30. april 2021 er datoen dette oppstod.

Albania

Foreningsveteran Sven Christoffersen var veldig glad i Albania og spredde sin kjærlighet for dette landet. Det ble til slutt en meme.

Robert uten briller

Har du sett Robert uten briller så har du sett alt du trenger å se for evig fred. Det er et sjeldent syn.

The person-som-ikke-skal-nevnes-med-navn ban incident

De som vet, de vet.

Fredag/Mandag

Fredager og mandager markeres på Discordserveren med komplimentære videoer.

Borgerlønn/Olof Palme

Spør Sivert Arntzen om hva han synes om borgerlønn eller spør han om hvem som drepte Olof Palme. Husk å sette av litt tid.

Drammen

Grovt.

Den økonomiske situasjonen i Fiji

Vi vet ennå ikke nøyaktig hvor mange Tinderdates som er blitt skaffet gjennom å nevne den økonomiske situasjonen i Fiji, men det ryktes at det er mange.

Gutta-incidenten 19.09.2022

Det var en hendelse hvor flere av personene på discord hadde blitt gitt en custom discord-rolle som het "Gutta". Dette gjaldt for det meste for personer som brukte å henge på en plass kalt for "vb". Flere av disse personene hadde ikke betalt for medlemskap - noe som er krav for å ha en custom rolle. Dermed tok Sebastian Johansen tak og purget rollene til alle de det gjaldt. Dette skapte stor uro og splid i #general blant de tidligere "@gutta", som var veldig oppgitt etter å ha mistet rollen sin.

"19.09.22 Gutta-incidenten, never forgive, never forgor" -Sven Christoffersen

Weebs

👉 #anime

Gamere

Den mest undertrykte gruppen i samfunnet.

#styret-feetpics

👀

For mye gøy

Her i betydningen vin.

Nach hos Tiril

NACH HOS TIRIL!

Det Bendik sa på Stry

████████████

Denne mannen

Denne mannen

Denne mannen