Gutenberg

Fra Viteboka
(Omdirigert fra Fitteprinteren)
Hopp til: navigasjon, søk

Gutenberg er en datamaskin dedikert til printing. Den er plassert i fjerde etasje ved kopirommet, mellom Medieavdelingen, den offentlig tilgjengelige heisen og produksjonslokalene til Storsalen. Fra denne maskinen kan aktive printe dokumenter på kopimaskinen som står ved siden av.

Per november 2013 kan alle aktive bruke maskinen til å skrive ut plakater, sakspapirer og andre dokumenter. Det kreves ikke lenger kopikode, men for å bruke maskinen må man logge inn med sin DNS-bruker.

Hvis printeren er tom for toner, eller det ikke finnes mer papir, ta kontakt med administrasjonen. Du kan nå daglig leder på admin-leder@studentersamfundet.no. Hvis du ikke kan logge inn, nullstill passordet ditt.

Kopiere

For å kopiere trenger man ikke bruker Gutenberg, man kan bare legge dokumentet som skal kopieres på kopiplata og trykke på "Copy"-funksjonen. Spesifiser hvor mange kopier du vil ha med talltastene, og trykk på den store grønne knappen.

Tekniske problemer

Når kopimaskinen streiker, er det som regel EDB som har blitt regnet som superheltene, gjerne i olabukser og ikke tettsittende trikot. Før man kan skyte Lynvingen-signalet opp i sky for hjelp, prøv først å følge instruksene som blir gitt på skjermen. Står det at man må ringe inn til Cillion, Fitteprinterens hallik, er det bare å gjøre det. Nummeret finner du på lokket til kopimaskinen. Vær forberedt på å møte telefonservicens skjærsild.

Økenavn

Selve kopimaskinen har fått økenavnet Fitteprinteren.

Printeren med kopimulighet i fjerde etasje har siden 2010 eller 2011 (?) hatt tilnavnet Fitteprinteren, som følge av daværende Cinema Neuf-leder Helene Aalborgs blinde raseriangrep på Facebook da printeren for 127. gang hadde nektet å samarbeide med henne i produksjon av promomateriale til foreningen sin.

Printeren har blitt byttet ut siden da, men den til enhver tid tilstedeværende printer ved heisen i 4. etg vil heretter for all tid gå under navnet Fitteprinteren.