Gutenberg

Fra Viteboka
(Omdirigert fra Fitteprinteren)

Gutenberg er en datamaskin dedikert til utskrift. Den er plassert i fjerde etasje ved kopirommet, mellom administrasjonen, den offentlig tilgjengelige heisen og produksjonslokalene til Storsalen. Fra denne maskinen kan ansatte og aktive skrive ut dokumenter på skriveren som står ved siden av.

Hvis printeren er tom for toner, eller det ikke finnes mer papir, ta kontakt med administrasjonen.

Kopiere

For å kopiere trenger man ikke bruke Gutenberg, man kan bare legge dokumentet som skal kopieres på kopiplata og trykke på "Copy"-funksjonen. Spesifiser hvor mange kopier du vil ha med talltastene, og trykk på den store grønne knappen.

Tekniske problemer

Når kopimaskinen streiker, er det som regel EDB som har blitt regnet som superheltene, gjerne i olabukser og ikke tettsittende trikot. Før man kan skyte Lynvingen-signalet opp i sky for hjelp, prøv først å følge instruksene som blir gitt på skjermen.

Økenavn

For sitt majuskelpregede raseriutbrudd i sosiale medier over Fitteprinterens manglende samarbeidsvilje, og dermed innføringen av et ikonisk begrep i husets sjargong, ble Helene Aalborg (t.v.) belønnet med denne tidløse t-skjorta på Knabbejuletrefest i 2012, utdelt av daværende President Britt Medalen Nilsen (t.h.). Nilsen på sin side kan ses i en svært moteriktig skjorte med trykk av det sittende Hovedstyret.

Selve kopimaskinen har fått økenavnet Fitteprinteren.

Printeren med kopimulighet i fjerde etasje har siden 2010 eller 2011 (?) hatt tilnavnet Fitteprinteren, som følge av daværende Cinema Neuf-leder Helene Aalborgs blinde raseriangrep på Facebook da printeren for 127. gang hadde nektet å samarbeide med henne i produksjon av promomateriale til foreningen sin.

Printeren har blitt byttet ut siden da, men den til enhver tid tilstedeværende printer ved heisen i 4. etg vil heretter for all tid gå under navnet Fitteprinteren.