Maren Everløff

Fra Viteboka
Maren Everløff
Maren Everløff
Født30. oktober 1995 (28 år)
Sikkerhetsansvarlig
2022
ForgjengerStilling opprettet
Slottsmesterkoordinator
2022
ForgjengerEirik Braathen
Internansvarlig i Tappetårnet
2018
Etterfølgerstillingen nedlagt etter gjentatte klager


"Dico-" Maren Everløff, er husets myndige Slottsmesterkoordinator, og fremste stryspert. I løpet av sin aktivitet på huset har hun pådratt seg flere tilnavn, som "Disco-Maren" og "Maren eXtreme".

Maren kommer fra Østfold, men snakker likevel rent, har kun fem fingre på hver hånd, og kan telle til nesten 26.

Maren har gjort mye rart på huset, hun har blant annet stått ufrivillig i bar, disket opp med musikkbingo, og vært strytender. I tillegg til dette har hun sittet i TT-styret, og vært passivt medlem av KB. Hun har historikk til å være en skikkelse i de fleste av husets posisjoner ved samme tid. Maren sendte på et tidspunkt inn et forslag til Planday om å få lov til å stemple inn flere skift på samme tidspunkt, men etter mye om og frem, kom de frem til at hun brøt arbeidsmiljøloven på en måte som måtte godkjennes av Stortinget. Dette forslaget er opp til høring i skrivende stund.

Et lite familiedynasti i tilknytning Neuf

Maren har en enegget stesøster ved navn Elise Andersen. Elise er Vaktsjef og hun og Maren deler på stillingen som sikkerhetsansvarlig på Chateau Neuf.

Som regel, dersom man har inntrykk av at Maren er skummel, så skyldes det at man har møtt Elise, som er faktisk skummel. Maren er en menneskelig golden retriever. Elise derimot er oppdratt i ulvesonen i indre østfold og støtter jakt på alt vilt bortsett fra ulv, men inklusidert aktive, og fulle studentpolitikere.