Studentenes Fotoklubb

Fra Viteboka
Hopp til navigering Hopp til søk
Studentenes Fotoklubb
Studentenes Fotoklubb
RolleArrangørforening
Grunnlagt1957
LederJou Val
Kontakt
Kontor3. etasje
E-postleder@fotoklubben.no
Nettstedhttp://fotoklubben.no/

Studentenes Fotoklubb, stiftet 1957, er en fotoklubb som har holdt til på Chateau Neuf og vært en del av Det Norske Studentersamfund siden 1999. Aktiviteten i klubben omfatter - i tillegg til mørkeromsaktivitet og foredrag - dokumentering av den øvrige aktiviteten i Det Norske Studentersamfund.

Fotoklubben disponerer mørkerommet i kjelleren.

Studentenes Fotoklubb er foreningen for alle fotointeresserte studenter. På Studentersamfundet disponerer Fotoklubben Oslos desidert beste mørkerom med hele 7 arbeidsplasser for de som liker den “gamle skolen” best. Fotoklubben sitter også på mye bra utstyr utenom mørkerommene. Av dette kan det nevnes et komplett studioblitz utstyr, flunkende ny pc med tilhørende A3 fotoskriver og Epson V750 Pro negativ skanner.

Studentenes Fotoklubb har eksistert på Blindern helt siden 1957, og har rundt 25 aktive medlemmer med omtrent 50 medlemmer totalt. Fotoklubben arrangerer også kurs for medlemmer innenfor mørkerom, fototeknikk, studioblitz, photoshop m. m, til meget studentvennlige priser. Fotoklubben holder også regelmessig forskjellige konkurranser og utstillinger.

Kontakt

Fotoklubben har kontor i 3. etasje, og kan nås på fotoklubben@studentersamfundet.no.

Eksterne lenker