Samband

Fra Viteboka

De som jobber på huset går med en avansert walkie-talkie, som gjør dem i stand til å kommunisere med hverandre. Dette kalles samband. Slottsmester går med samband, og du kan alltid nå dem på samband fra ekspedisjonen. Produksjoner i Storsalen bruker ofte samband for å koordinere, og vaktene har ofte samband. Husk å vær kort og presis når du snakker i samband, det er mange som bruker samband og det kan fort hende at det er andre som har nytte for det så ikke fortell hva som skjedde i helgen over samband. Pass også på når du selv bruker samband at du ikke sitter på det, da risikerer du at du blokkerer kanalen.

Det er viktig at man bruker forskjellige kanaler, så man ikke hele tida får masse støy fra andre deler av huset, eller plager andre. Husk likevel å passe på at alle du skal ha kontakt med er på samme kanal. Det er lett å slå over til slottsmesters kanal for å få tak i dem, men husk da å skru tilbake til den kanalen alle de andre er på.


Normalfordeling:


kanal 1 - Slottsmester, bar, ofte produksjon mm.

Kanal 2 - Vakter ( på denne kanalen har du ingenting å gjøre med mindre du MÅ ha direkte kontakt med vaktene, tilkall da vaktsjef )

Kanal 3 - Teknikker/produksjon

Navngiving:

10. oktober 2018 fikk sambandene nye navn etter initiativ fra nyansatt slottssmester Ida Elisabeth Hestvik Sten.

1. Frodo

2. Tom Bombadil

3. Gollum

4. Sauron

5. Gimli

6. Arwen

7. Legolas

8. Boromir

9. Bilbo

10. Forsvunnet

11. Saruman

12. Elrond

13. Galadriel

14. Pippin

15. Helmsdeep (Glassbaren)

16. Sam

17. Smaug

18. Eowyn

19. The Shire (Ekspedisjonen)

20. Gandalf

21. Aragorn

22. Merry

23. Mordor