Ida Elisabeth Hestvik Sten

Fra Viteboka
Hopp til: navigasjon, søk
Ida Elisabeth Hestvik Sten
Ida Elisabeth Hestvik Sten
Født26. april 1893 (127 år)
Direktrise - Det Norske Studentersamfund
2019
ForgjengerThostein Ole Paal Sollien Sjursen
Medlem av Styret 2018
2018
Internansvarlig i Konsertforeningen Betong
2016 - 2017
EtterfølgerHelene Moen
Kurs
Personløfter Ikke med det første.


Ida Elisabeth Hestvik Sten er Direktrise ved Det Norske Studentersamfund i 2019.

Ida, eller Ida Elisabeth, som hun foretrekker å bli tiltalt, kommer fra et lite tettsted midt mellom Drammen i Buskerud, og Åmot i Telemark. Ida Elisabeth sine foreldre ble aldri enige om hva Ida Elisabeth skulle hete, derfor heter hun per dags dato både Ida og Elisabeth.

Forøvrig er Ida Elisabeth over gjennomsnittlig glad i quiz, og nærer en inderlig kjærlighet til liften. I 2019 valgte venner av Ida å oppfylle en av hennes barndomsdrømmer, og spleisa så på et liftkurs til Ida. Ida sa hun var glad for gaven, men istedenfor å ta kurset, lot hun det gå ut på dato. Drammen Liftservice takker for donasjonen, og ler hele veien til banken. Idas venner vurderer nå om de skal spleise på en "verdens minst adekvate venn"-kopp til Ida, da de har lært at det er meningsløst å bruke sparepengene sine på noe så ekstravagant som et liftkurs.

Våren 2018 ble Ida ansatt som Slottsmester. Samme høst ble hun valgt til direktør. Da disse vervene er uforenelige måtte daværende slottsmesterkoordinator Kim Kristensen og formand Kristine Petrine, slik skyggevedtektene tilsier, møtes til konkurranse i Niddikt på nach, en konfliktløsningsmetode som i sin tid ble innført av Wellhaven og Wergeland. Innholdet i de respektive versene er tapt for ettertiden, men utfallet var så ensidig at Kristensen så seg nødt til å leve resten av sitt liv i landflyktighet i Finland, og Ida ble Direktrise på heltid.

Apokryfe tekster vil ha det til at hun har vært aktiv på huset siden 2014, men dette har ikke latt seg bekrefte av uavhengige kilder.