Alle Festers Mor

Fra Viteboka

Alle Festers Mor (AFM) har vært et av Studentersamfundets faste arrangementer, og har tilnavnet Vårens vakreste eventyr. Denne sagnomsuste helhusfesten har foregått i vårsemesteret, og er arenaen der alle samfundsforeninger og noen til lager og driver sin egen kreative bar.

STUDiO-ledelsen har tradisjonelt hatt ansvar for å arrangere festen, som en tidlig mulighet til å bli kjent med huset, foreningene og større arrangement. Festen gikk av stabelen for første gang i 1998, og ble med sikkerhet avholdt hvert år til og med 2007. Siden ble den igjen avholdt i 2010–2013 med noe varierende hell. Hovedstyret 2014 valgte å ikke avholde festen vårsemesteret 2014, delvis fordi det manglet en STUDiO-ledelse, og i 2015 ble det simpelthen heller ikke arrangert. For å unngå at dette ble tradisjon valgte Hovedstyret 2015 arrangere AFM som gave til Hovedstyret 2016.

Bidragsytere

AFM inviterer en bråte med foreninger til å lage sin egen temabar et sted på huset. Vanligvis vil det være mellom 20 og 30 foreninger som takker ja til en slik invitasjon.

Gjennomføring

Foreningene som har takket ja til å være med, bygger og dekorerer en bar, og bemanner også baren i løpet av festen.

Barene forsynes av CNS. Gjestene betaler med bonger, som de kjøper i foajebaren.

Omtale

  • Petter Stordalen prøvde i januar 2012 å stjele konseptet.
  • Juristforeningen arrangerer 23. februar 2012 festen «Alle festers bror» som en homage til AFM. (Facebook)

Nettside

Arkiv