Petter Sæterøy

Fra Viteboka
Petter Sæterøy
Petter Sæterøy
Petter Sæterøy som gopnik på Gangfest H22
Født2. mars 2000 (24 år)
Slottsmester
2022 - nå
Nestleder i UiO Gaming
2022 - 2023
ForgjengerSebastian Johansen
EtterfølgerThea Bråten
Medlem av Styret
2023
Formand
2023 - nå
ForgjengerOlav Rørstad


Petter Sæterøy er en strongman fra Skedsmokorset. Du vil fort merke derimot at han snakker som om han er fra den beste vestkant med sine en-endinger i ord som "hytten" osv. Petter kan man som regel finne på huset, enten på quiz, musikkbingo, i Bokcaféen eller på jobben sin som slottsmester eller vakt. Det var jobben som vakt som dro han inn i avhengigheten (å henge på Chateau Neuf hele tiden). Man kan også finne han på UiO Gaming sitt kontor der han var tidligere nestleder og "skaperen" (den som fyller opp kjøleskapet). Hvis du ikke finner han noe sted på huset så er han på jimmen for å skaffe gains.

Etter lang tid som tidligere økonomiansvarlig i UiO Gaming og annen erfaring er han mannen du går til om du lurer på noe om økonomi. Det sies at han har noen offshorekontoer og kunne sikkert begått skattebedrageri om han skulle ønske det.

Petter er kjent for å være kjempeglad i mandager. Det er viktig å nevne at det ikke utelukker at han liker fredager. De beste dagene er selvfølgelig når Storhamar eller LSK denger Enga.

:sterkpetter:

Bemerkelser