Sofie Brunvoll

Fra Viteboka
Sofie Brunvoll
Soffeloffen
Sofie Brunvoll
FødtTror det
Leder av Tappetårnet
2018 - 2020
ForgjengerEmil Christoffer Mathisen
EtterfølgerMagda Ursula Thomsen
Leder av ManicMonday
2016 - 2018
ForgjengerCamila Luque
EtterfølgerArrangementsutvalget
Festivalsjef - Studentfestivalen i Oslo
2019
ForgjengerEmil Christoffer Mathisen
EtterfølgerMaiken Helena Reistad
Stasminister - Interngruppa
2020 - 2022
ForgjengerEmil Christoffer Mathisen
EtterfølgerOlav Rørstad
Leder - konsertforeningen Betong
2020 - 2021
ForgjengerHanne Margrethe Hoel
EtterfølgerJade Stubban
Leder - Emil Christoffer Mathisen
2020 - d.d.
President - Interngruppa
2022
ForgjengerEmil Christoffer Mathisen
EtterfølgerJessica Krogen Ernes
GGGrR - Interngruppa
2023


Sofie er fra Jæløya [jæɽœʏa] utenfor Moss i Østfold [œstʰfɔʎ]. I 2016 tok hun over ansvaret for ManicMonday, og i 2018 tok hun over som leder av Tappetårnet. Sofies fremste kvalitet er at hun er god i lydskrift. Hun liker også å bli overrasket. Sofie er snill, faktisk så snill at hun er skaperen av facebook-gruppen "Vi som er kjempe snille <3", muligens den snilleste gruppen som er å finne på facebook. Forøvrig har Sofie god peiling på hvor man kan finne den billigste ølen og de mest trashy pubene i Oslo. Hennes foretrukne samtaleemne er bøyning av verb.

I 2018 hadde hun tre ulike ansvarsområder på Chateau Neuf: leder for Tappetårnet, leder for ManicMonday og bookingkoordinator i ledelsen. Sofie har mange hatter, men har også lue og hette. I 2021 hadde hun tre andre, men langt mer overlappende ansvarsområder på Chateau Neuf: Stasminister i Interngruppa, leder for Konsertforeningen Betong, og leder for Emil Christoffer Mathisen.

I 2022 er hun fortsatt leder for Emil. Så mye at hun tok over rollen som President i Interngruppa.

Sofie har i likhet med Emil Christoffer Mathisen bakgrunn fra filmens verden. I 1991 og 1993 spilte hun Wednesday Addams i to filmer om familien Addams.

Sofie går også under kallenavnet "Blekvoll", uvisst hvorfor. Slottsmester Eirik Braathen trodde lenge at det spøkte på Chateau Neuf. Det viste seg senere å være Sofies bleke oppsyn som spredte frykt og avsky med tørre vitser og adjektivhistorier i tredje etasje.