Arrangementsutvalget

Fra Viteboka
Hopp til: navigasjon, søk
Arrangementsutvalget
RolleArrangørutvalg
Grunnlagt2014
LederMalene Bøyum
Kontakt
Kontor3. etasje
E-postarrut@studentersamfundet.no

Arrangementsutvalget er et utvalg ved Det Norske Studentersamfund.

Arrangementsutvalget skal fremme studentaktivitet på Chateau Neuf ved å:

 • ha fast og jevnlig aktivitet hver dag hele uken
 • legge til rette for samarbeid mellom interne og eksterne foreninger
 • ta initiativ til store fester og arrangement
 • gjøre det lett å arrangere ting på Chateau Neuf

Arrangementsutvalget skal fokusere på å lage arrangementer som tiltrekker seg folk fra ulike miljøer til Chateau Neuf, slik at man får en stor variasjon og bredde på huset.

Om du er interessert i å bli med å skape fest og hverdagsgøy, ta kontakt på arrut@studentersamfundet.no

Historie

Arrangementsutvalget ble opprettet på initiativ av Simone Brassien ved årsskiftet 2013/2014. Utvalget overtok flesteparten av arrangementene fra nylig nedlagte BokCaféen og startet også opp noen nye arrangementer.

Faste arrangementer

Mikromandag (annenhver mandag i Biblioteket)

Hver mandag er Bokcaféen åpen og det vil være mulig å kjøpe mikro- og annet spennende øl i baren. Annenhver uke vil det være et større arrangement i forbindelse med dette. Det kan være foredrag, innledere, ølsmaking, presentasjon fra bryggerier o.l.

ManicMonday (mandager i Klubbscenen)

Just another…Manic Monday er en ny konsertserie for up-and-coming band som skal avholdes annenhver mandag klokken 20.00 i Klubbscenen på Chateau Neuf. Her vil dere som publikum få mulighet til å høre noen av Norges ferskeste artister og band.

TirsdagsQuiz (tirsdager i Biblioteket)

Vår faste quiz arrangeres hver tirsdag.

Vin & Vinyl (annenhver onsdag i Biblioteket)

En kveld dedikert til kjærligheten til musikk og til historiene og folka bak musikken. Annenhver onsdag inviteres gjester (artister, journalister eller andre musikkinteresserte) til å snurre plater og snakke om musikken. Den tematiske spennvidden er stor, og kvelden kan dreie seg om sanger som har inspirert gjesten personlig, et sjangerdykk, eller ha en mer humoristisk vinkling.

Øl og Bingo (annenhver onsdag i Biblioteket)

Konseptet er like enkelt som navnet tilsier. Her trenger du ingen kunnskaper om hovedstaden i Mongolia eller hvor mange maurtyper som finnes i verden. Vinnersjansene er like store for alle, så ta med deg en venn, kjæreste, elsker, søster eller frenemy! (for gudsskyld, la bestemor være hjemme - dette blir ikke den typen bingo..) Vi ruller kulene og står for underholdningen, du krysser av og kan vinne kule premier. Enkelt og greit, rett og slett.

JazzJam (torsdager i BokCaféen)

Hver torsdag fylles Bokcafeen med jazz-glade musikere og gjester. Dette er kvelden for å sette seg ned med et glass vin og høre på spennende toner fra jazzmusikerne og bli kjent med fremtidens jazzmusikere.

Operapub (siste torsdag i mnd i BokCaféen)

Hver siste torsdag i måneden kliner sangstudentene til med operapub i Bokcaféen! Her får man høre studenter fra NMH, Barrat Due og KhiO i skjønn forening. Kom alle sammen bli med - Vi tar oss av den høye C.

Andre arrangement og fester

 • Semesterstartfest helhus (regi HS), lørdag 25. januar 2014
 • Valentins- & trafikklys fest i Betong, fredag 14. februar 2014
 • Afterski i Betong, lørdag 1. mars 2014
 • Carneval i Betong eller 2. etasje, lørdag 8. mars 2014
 • Natt til 1. mai fest i Betong, onsdag 30. april 2014
 • MGP-fest i Betong, 10. mai 2014
 • Semestersluttfest i GB, fredag 13. juni 2014

Tidligere faste arrangementer

Klubb på Neuf

Klubb på Neuf var et studentdrevet klubbkonsept der egne og eksterne DJ-er spilte opp til dans. Klubb på Neuf arrangerte også konseptet Konspirasjon i Glassbaren. Klubb på Neuf ble avviklet etter høstsemesteret 2014.

Se også