Arrangementsutvalget

Fra Viteboka
Arrangementsutvalget
RolleArrangørutvalg
Grunnlagt2014
Kontakt
E-postau@neuf.no

Arrangementsutvalget er et utvalg ved Det Norske Studentersamfund.

Utvalget har som hovedansvar å fylle uken med studentrettede arrangementer på Chateau Neuf, med fokus på arrangementer andre foreninger ikke tilbyr.

Historie

Arrangementsutvalget ble opprettet på initiativ av Simone Brassien ved årsskiftet 2013/2014. Utvalget overtok flesteparten av arrangementene fra nylig nedlagte BokCaféen og startet også opp noen nye arrangementer.

Faste arrangementer

Mikromandag (tredje mandag hver måned i Biblioteket)

Når BokCafeen er åpen vil det være mulig å kjøpe mikro- og annet spennende øl i baren. Hver tredje mandag i måneden vil det være et større arrangement i forbindelse med dette. Det kan være foredrag, innledere, ølsmaking, presentasjon fra bryggerier o.l.

TirsdagsQuiz (tirsdager i Glassbaren)

Vår faste quiz arrangeres hver tirsdag i Glassbaren, Foajéen og Galleriet. Første quiz hver måned er på engelsk.

JazzJam (tirsdager i partallsuker i BokCaféen)

Hver torsdag fyltes Bokcafeen med jazz-glade musikere og gjester. Dette var kvelden for å sette seg ned med et glass vin og høre på spennende toner fra jazzmusikerne og bli kjent med fremtidens jazzmusikere.

Musikkbingo (onsdager i Galleriet)

Musikkbingo er en kombinasjon av musikkquiz og bingo, og du finner fort ut at det er akkurat hva navnet tilsier: du finner ut hvilken sang som spilles, ser hvilket tall sangen tilhører og krysser av på bingoloddet. Her henger bongene løst til alle vinnere, og vi spiller musikk i alle sjangere!

Tidligere faste arrangementer

D.J. i Glassbaren (fredager i Glassbaren)

Hver fredag tar én eller flere platespinnere over musikkkurateringen i Glassbaren.

Støysone (en torsdag hver måned på Klubbscenen)

Vegards støyprosjekt er en lyd-jam som holder til i kjelleren.

Stand-up

Stand-up-konseptet på Chateau Neuf hadde sommål om å holde på én gang i måneden med fire eller fem komikere hver kveld.

Klubb på Neuf

Klubb på Neuf var et studentdrevet klubbkonsept der egne og eksterne DJ-er spilte opp til dans. Klubb på Neuf arrangerte også konseptet Konspirasjon i Glassbaren. Klubb på Neuf ble avviklet etter høstsemesteret 2014.

ManicMonday (mandager i Klubbscenen)

Just another…Manic Monday var en konsertserie for up-and-coming band som ble avholdt annenhver mandag klokken 20.00 i Klubbscenen på Chateau Neuf. Her fikk publikum mulighet til å høre noen av Norges ferskeste artister og band.

Vin & Vinyl (annenhver onsdag i Biblioteket)

En kveld dedikert til kjærligheten til musikk og til historiene og folka bak musikken. Annenhver onsdag inviterte man gjester (artister, journalister eller andre musikkinteresserte) til å snurre plater og snakke om musikken. Den tematiske spennvidden var stor, og kvelden kunne dreie seg om sanger som har inspirert gjesten personlig, et sjangerdykk, eller ha en mer humoristisk vinkling.

Øl og Bingo (annenhver onsdag i Biblioteket)

Konseptet var like enkelt som navnet tilsier. Her trengte du ingen kunnskaper om hovedstaden i Mongolia eller hvor mange maurtyper som finnes i verden. Enkelt og greit, rett og slett Bingo.

Operapub (siste torsdag i mnd i BokCaféen)

Hver siste torsdag i måneden klinte sangstudentene til med operapub i Bokcaféen! Her fikk man høre studenter fra NMH, Barrat Due og KhiO i skjønn forening.

Se også