Arrangementstips

Fra Viteboka

Hvis du arrangerer noe på Neuf er det mye kunnskap som kan gjøre jobben din enklere for deg. Her har vi prøvd å samle noen for å gjøre hverdagen litt enklere for deg:

På forhånd

Booke lokaler

Husk å booke lokalene du trenger til arrangementet ditt. Alle arrangementer gjennomgås på produksjonsmøtet, som holdes annenhver mandag, så sørg for at rombookinga di er synlig der. Husk at det kan være lurt å se på hva ANNET som skjer på huset den dagen. Det er dårlig idé å arrangere debatt i Klubb hvis det er konsert i Betong, eller monologforestilling på Teaterscenen hvis det er teveinnspilling i Storsalen.

Er du med i ei forening, har noen i styret ditt ansvar for bookinger i YesPlan.

Generelle arrangementsråd

Låse opp lokalene

For å få lokalene låst opp, må du ta kontakt med Slottsmester i ekspedisjonen. Slottsmester tar da førerkortet eller bankkortet ditt som garanti for at du kommer tilbake og sier ifra når dere er ferdige med lokalet og at dere har rydda pent opp etter dere.

Utstyr

Utstyr skal bookes inn på forhånd, seinest to uker før arrangementet, og godkjennes på prodmøte. Hvis utstyret du har booka ikke står i rommet når du kommer, kan du be Slottsmester hente det for deg. Slottsmester, teknisk ansvarlig og teknikerne på huset setter stor pris på at du kveiler kablene skikkelig når du rydder opp etter deg.

Brannrunde

Før ethvert publikumsretta arrangement må Slottsmester se over rommet og forsikre seg om at brannsikkertheten er ivaretatt. Ikke slipp inn publikum før du har fått klarsignal fra slottsmester.

Rydde opp i lokalene

De aller fleste publikumslokaler har Romplaner hengende et sted i rommet, som beskriver hvordan rommet skal se ut ved endt bruk. Ikke forlat lokalene før de ser ut som beskrevet i romplanen.

Informasjonsbukk

Det står flere bukker hos Slottsmester som du kan låne til skilting for ditt arrangement. Spør slottsmester om bukk og kritt og skriv navn på arrangement og en pil i riktig retning og sett den opp et sted i foajeen.

Kaffe

Alle som har aktiv-oblat får gratis kaffe og te i Glassbaren når denne er åpen. Aktiv-oblatet finner du i Chatea Neuff-appen eller på Galtinn. Hvis Glassbaren er stengt, kan du spørre Slottsmester pent om du ikke kan få ei kanne kaffe.

Mat

Hvis du skal servere mat på arrangementet ditt, og er redd for at denne vil forringes, kan du oppbevare den på kjølerommet ved Glassbaren. Spør Slottsmester om du kan sette maten der.

Internett

Wifi-tilkobling er gratis. Nettet heter Neuf-wifi og passordet er 18131813.

Printing

I kontorgangen i fjerde står det en printer som kan brukes av alle medlemmer av Studentersamfundet. Du kommer deg til maskina ved å ta heisen langs den nordre veggen til fjerde etasje. Den printer både svart/hvitt og fine farger.

Legge ut penger

De fleste foreninger har egne ordninger for innkjøp til sine arrangement, så hvis arrangementet ditt er i regi av ei forening, ta kontakt med denne. Er du del av et utvalg, eller arrangerer noe i regi av DNS, finnes det Utleggskjemautlegg.neuf.no, hvor du må legge ved kvitteringa på varen du har kjøpt og opplyse om i hvilken sammenheng dette er kjøpt.

Store arrangement

Rød løper

Det ligger en rød løper på huset, som kan brukes til å kaste glans over arrangementet ditt. Den oppbevares vanligvis på Syloftet eller i ekspedisjonslageret.

Se også