Oslo Student-TV

Fra Viteboka
(Omdirigert fra OSTV)
Hopp til: navigasjon, søk
Oslo Student-TV (OSTV)
RolleMedieforening
Grunnlagt2009
Daglig lederMaiken Amanda Brennås
Kontakt
Kontor4. etasje
E-postpost@ostv.no
Nettstedostv.no

Oslo Student-TV, forkortet OSTV, er en studentforening som lager nett-TV av og for studenter i hovedstaden. Foreningen er en del av Det Norske Studentersamfund og har kontor i 4. etasje.

Historie

Oslo Student-TV ble stiftet 1. oktober 2009 og lanserte sin web-TV 4. mars 2010. Student-TV i Oslo har vært forsøkt startet flere ganger tidligere, men kun nåværende OSTV har klart å overleve oppstartsfasen. Til tross for sin unge alder har OSTV allerede klart å etablere seg blant studentene, og er blitt et etterlengtet supplement til studentmediene i Oslo. I september 2010 ble OSTV kåret til årets studentforening i kategorien nykommer av Studentsamskipnaden i Oslo (SiO).

Profil

Oslo Student-TV (OSTV) er en forening som produserer web-tv av og for studenter i hovedstaden, på tvers av studiestedene. OSTV dokumenterer ungt liv i Oslo og er et sted for produksjonserfaring for alle studenter som er interesserte i TV og film. Oslo Student-TV ønsker å forene studenter fra alle Oslos utdanningsinstitusjoner for å skape et mangfoldig og levende studentmiljø. OSTV skal gi Oslos studentliv et ansikt ved å dokumentere studenttilværelsen og produsere saker om det studenter i hovedstaden er opptatt av. OSTV produksjonsdel består av fem ulike redaksjoner som driver med henholdsvis aktuelt, kultur, satire, dokumentar og serie, som ukentlig produserer korte innslag som legges ut på nettsiden. I tillegg har OSTV folk som jobber med teknikk, grafikk og design, markedsføring og daglig ledelse. Oslo Student-TV drives utelukkende på frivillig basis.

Samarbeid

Oslo Student-TV samarbeider med andre student-TVer i paraplyorganisajonen Student-TVene i Norge (STIN). Blant annet har OSTV et produksjonssamarbeid med Student-TV Trondheim (STV) og Bergen Student-TV (BSTV) på Storåsfestivalen i juli hvert år.

Eksterne lenker

Oslo Student-TVs nettsider