Fantastene

Fra Viteboka
Fantastene (★)
Fantastene (★)
MottoFramtíðin er okkar
RolleSamfundsforening
Grunnlagt2. oktober 2012
FantasistormesterTrygve Bernhardt Moen Haaland
Kontakt
Kontor322
E-postfantastene@studentersamfundet.no
Nettstedfantastene.no

Fantastene var en forening som drev med alt innenfor spill og lek og fantasi og sånn. Det et ikke lenger en aktiv forening. Interessefeltet er i dag ivaretatt av UiO Gaming.


Foreningen ble stiftet 2. oktober, 2012, da med navnet Brisen Fantasiforening. Dette fordi det da var tilknyttet det geografiske området Briskeby og Disen. Navnet ble endret høsten 2014 til å omfavne hele Oslo. Noen eksempler på interesser de forvalter: data-, rolle- og brettspill, laiv, fabelprosa og historisk gjenskapning.

8. desember, 2014 valgte de å tilslutte seg Det Norske Studentersamfund, kun to dager etter et vellykket arrangement i Stry om Mario og ost.

Fantasimestre

Fantasimesterne bestod per juli 2015 av:

Medlemskap

Fantastene har en egen medlemskontingent på 50 kroner, og ingen krav om at man allerede må være medlem av Det Norske Studentersamfund. Dette er minstesummen staten pålegger frivillige organisasjoner å ta inn for å melde inn folk som medlemmer. Fantastene får i dag Frifond-støtte og annen støtte gjennom sitt medlemskap i Hyperion - Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser.

De 50 kronene man betaler til Fantastene for medlemskap betyr mye mer enn bare 50 kroner. Det er denne statsstøtten som brukes til innkjøp av spill, arrangementer og generell ivaretagelse av medlemmer og tillitsvalgte. Har man selv lyst til å hjelpe Fantastene med å få noen ekstra grunker i kassa til neste år, kan man kontakte dem med e-postadressen på denne siden. Eller så kan man betale til konto 1503.30.74554 merket med navn, og skrive seg inn i dette skjemaet.

Eksterne lenker

Fantastenes Facebook-side