En rask innføring

Fra Viteboka
Chateau Neuf - vårt vakre slott
Revy i Storsalen
Foredrag i Biblioteket
Galla er en ypperlig anledning til å pynte seg!
This article is also available in English: A quick course

Hei du! Velkommen til betongslottet vårt - Chateau Neuf. Vi sier ofte bare Neuf for enkelthetens skyld. Vi er Det Norske Studentersamfund (DNS), og vi er en gjeng studenter som driver kulturhus helt frivillig. Og du kan bli med!

Hvis du har lyst til å være med i fellesskapet, kan du gjøre en rekke forskjellige ting. Du kan være bartender i BokCafeen, styre lys eller lyd på en konsert i Betong, designe plakater eller arrangere fester på lørdager. Har du tenkt å være på huset ofte (oftere enn aldri) lønner det seg å bli medlem. Da får du rabatter, noe som er bra for en student. Et medlemsskap varer i ett år, og man trenger ikke være student for å være medlem.

Du kjøper medlemskap ved å laste ned Chateau Neuf-appen og følge instruksene.

Aktive jobber på mange forskjellige steder på Chateau Neuf, men etter stengetid trekker vi oss innimellom opp i 3. og 4. etasje av slottet, og der oppe har vi det også ofte gøy om kvelden. Da har du muligheten til å møte de 400 andre aktive som jobber rundt om på huset, og danne bånd som varer livet ut.

Les mer og bli aktiv ved å gå inn på studentersamfundet.no/bli-aktiv

Ordliste for den forvirrede

Vi har også en egen artikkel med enda flere forkortelser.

Husk å spørre hvis det er en forkortelse som plutselig går deg over hodet, da for mange av de som har vært på huset ganske lenge bruker dem som om de skulle vært ekte ord. Det er en skade man pådrar seg når man er her for mye. Vi beklager det.

Videre lesning